Workshop по киноактьорство с Анжела Недялкова

Четвъртък, 15 август 2019 г. от 11:30 ч. до 20:00 ч.

Тя се страхува от дълбоките води, но въпреки това плува добре в тях. Наричат я “източноевропейски диамант”, защото е българката, която откривателят на съкровища – култовия режисьор, продуцент и сценарист Дани Бойл – избира за свой филм. Анжела работи рамо до рамо с актьори като Юън Макгрегър, Робърт Карлайл, Джони Лий Милър. У нас вече я познаваме добре. Момичето с ангелско име има богата филмография, която включва лентите “Аве”, “Източни пиеси” и сериала “Връзки”. През 2014 година филмът с нейно участие – “Пътят към Коста дел Маресме”, беше българското предложение за номинация за “Оскар”. Година по-късно “Райската стая”, сниман в Амстердам филм, в който Анжела играе ролята на българката Женя, е холандското предложение за “Оскар” за чуждоезичен филм. За своите 25 години Анжела вече има награди за най-добра женска роля. Любопитен момент обаче е фактът, че е учила филмово и телевизионно операторство в НАТФИЗ, а не актьорско майсторство. Постиженията й безспорно приписваме на вродения талант и изключителната дисциплина.

Практичният workshop е подходящ за деца над 10г, младежи и възрастни. Не е задължително да сте професионален актьор/актриса, за да участвате. Нужно е да имате желание, страст и интерес към кино актьорството!

График

14:45 WORKSHOP
16:15 Кафе-пауза
16:45 WORKSHOP
18:15 ВЕЧЕРЯ
19:30 Kонцерт (Анжела ще вземе кратко участие)

Такса

Такса участие: 20лв *включва и почерпка (сладки, соленки, кафе, чай…)
*обяд и вечеря не са включени в цената

Записване

Може да отбележите като коментар на събитието или да потвърдите присъствие на e-mail: sofia.life.camp@gmail.com

Класът е част от международният фестивал на изкуствата “LIFE”, който ще се проведе за 4-та поредна година в България. Организира се от културно-образователен център “Дворецът на щастливите хора”


Снимка: филм “AVE”
Част от текст: webcafe