Summer Dance Sofia – Dance Intensive

Тази година Август ще бъде Септември. Ще отнемем съвсем малко от дните за лятна почивка за нещо наистина изкушаващо за всеки танцьор. Каним ви да се присъедините към професионалната танцова компания Ad Deum Dance Company за един три-дневен интензив. Ad Deum и техния артистичен директор и създател, Randall Flinn, са тук по покана на LIFE e динамична, богата седмична програма по различни творчески и иновативни направления за всички, която се провежда за 4та поредна година в България. Целодневни програми по изкуства с най-добрите преподаватели, практични сесии, общуване – нови приятелства и вдъхновение. LIFE се провежда на територията на различни държави. Преподавателският екип е също от различни страни – Германия, Великобритания, Ирландия, Белгия, Австралия, Бразилия, САЩ, България. LIFE вдъхновява и оставя отпечатък за цял живот. Организира се от културно-образователен център по изкуства, бизнес, иновации и добротворство „Дворецът на щастливите хора“.

ГРАФИК на Summer Dance Sofia

13TH – 15TH of AUGUST | 13.00 – 17.30 |

13.00 – 14.30 Класически балет | средно и напреднало ниво |
14.30 – 16.00 Modern & Contemporary | средно и напреднало ниво |
16.00 – 17.30 African, Floorwork, Jazz or Ubarn

**Цена**
5 лева такса почистване на ден на участник
Интензивът е безплатен !!!

ЗАПИСВАНЕТО става с коментар на Facebook стената на събитието!

AD DEUM DANCE COMPANY

„Ad Deum Dance Company“ не са просто танцьори. Те вярват, че са призвани чрез танцa да послужат на хората с красота, изящество и надежда, които носят в себе си. Мисията им е да създадат и представят отлични танцови произведения, които да докоснат човешкото сърце и душа със силното си послание за надежда.

RANDAL FLINN

Рандал Флин е Основател/Творчески Директор на Ad Deum Dance Company, основана в Хюстън, Тексас. Компанията ще проведе осемнадесето по ред активно турне на национално и глобално равнище. Мисията им е да служат чрез изкуство на човечеството, което така отчаяно се нуждае от красота, надежда и състрадание. Г-н Флин също така е изпълнявал ролята на преподавател по съвременни танци като гост учител в Houston Ballet, Cirque Du Soleil, Hong Kong Ballet, Adjunct Professor for Belhaven University и много други. Хореографските заслуги на Флин се разпростират в създаване на танцови творби за обширните тридесет и пет професионални танцови компании и танцови фестивали по целия свят. Негови хореографии са били изпълнявани на The International Dance Salad Festival, Dance Gallery Festival New York, The C.S. Lewis Foundation Oxbridge Conference (и много други) и по покана на Принцесата на Малайзия. Ранното изучаване на танцовото изкуство за г-н Флин започва в неговия роден град Хюстън, като тренира балет, модерни и джаз танци, както и степ. Също така, става и специалист по рехабилитация с пилатес. Г-н Флин вярва, че танците могат да вдъхновят и преобразят хора, общности и нации. С тази мисия и вяра той пътува в продължителност да много години като визионер, пионер и посланик на танца в много нации.